Skrevet: 28.04.2013 16:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


♥ Some die young - Laleh ♥ 

Some die younng er en sang av den iransk-svenske artisten Laleh Pourkarim. Laleh skrev sangen noen måneder før terrorangrepet i Norge 22. juli 2011, og hun har antydet at for henne endrer det seg fra dag til dag hva den handler om. Laleh fremførte selv sangen under minnekonserten på Rådhusplassen i Oslo 22.juli 2012.


Some die young er ein song av den iransk-svenske artisten Laleh Pourkarim. Laleh skreiv songen nokre månader før terrorangrepet i Noreg 22. juli 2011, og ho har antydet at for henne endrar det seg frå dag til dag kva han handlar om. Laleh framførde sjølv songen under minnekonserten på Rådhusplassen i Oslo 22.juli 2012.
Dette er en sang som betyr veldig mye for meg. For over 1 år siden omkom vennina mi i en bilulykke, noe som har vært utrolig vanskelig og tungt. Det var på denne tiden denne låta ble en hit, en hit som traff meg rett i hjertet. I ettertid når sangen plutselig spilles av på radio har jeg bare gode minner med den, de vonde minnene har jeg heller gjort om til gode minner fra barndomstiden til meg og Frida, som omkom. Smilebandet trekkes opp og et smil kommer frem når jeg hører sangen. Jeg får en spesiell ro i meg, som får meg til å slappe av, og reflektere.


Dette er ein song som tyder veldig mykje for meg. For over 1 år sidan omkom vennina mi i ein bilulykke, noko som har vore utruleg vanskeleg og tungt. Det var på denne tida denne låta vart ein hit, ein hit som traff meg rett i hjartet. I ettertid når songen plutseleg spelast av på radio har eg berre gode minne med han, dei vonde minna har eg heller gjort om til gode minne frå barndomstiden til meg og Frida, som omkom. Smilebandet blir trekt opp og eit smil kjem fram når eg høyrer songen. Eg får ei spesiell ro i meg, som får meg til å slappe av, og reflektere.


Laleh: Some Die Young 

 0 kommentarer på "kommentar til en sang"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits